Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > A Silla, l'urbanisme i la mobilitat també en perspectiva de gènere
A Silla, l'urbanisme i la mobilitat també en perspectiva de gènere
16/04/2019
A Silla, l'urbanisme i la mobilitat també en perspectiva de gènere
La Casa de la Dona ha organitzat una sèrie d'activitats d'urbanisme i mobilitat en perspectiva de gènere.
feder
Gènere i urbanisme
Gènere i urbanisme
Gènere i urbanisme
Gènere i urbanisme
Gènere i urbanisme

Divendres passat es va celebrar la primera sessió de les activitats d'urbanisme i mobilitat en perspectiva de gènere impulsades per la Casa de la Dona de Silla en col·laboració amb les regidories de Participació, Igualtat i Urbanisme. Aquesta iniciativa naix amb la intenció de fomentar la incorporació de la perspectiva de gènere en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Silla.


En la jornada es va parlar de com incorporar la perspectiva de gènere en el disseny i desenvolupament del nostre municipi, coneixent exemples d’altres anàlisis desenvolupades i adaptant-ho a la realitat de Silla per veure com visibilitzar les dones de forma inclusiva i integradora en els seus espais públics.


El proper dilluns 6 de maig es desenvoluparà la segona jornada que serà una passejada crítica basada en la metodologia impulsada per la urbanista i activista, Jane Jacobs, per indagar, preguntar i escoltar l’opinió de les dones sobre la mobilitat a Silla.


La passejada, únicament per a dones, tindrà inici a les 19 h des de la Casa de la Dona i recorrerà diferents punts d'interès col·lectiu, acordats durant la primera sessió.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167