Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El carrer de José María Pemán i el carrer del Mestre Ribera canvien de nom
El carrer de José María Pemán i el carrer del Mestre Ribera canvien de nom
11/04/2019
El carrer de José María Pemán i el carrer del Mestre Ribera canvien de nom
El carrer de José María Pemán passarà a ser carrer de Bonaire i el carrer del Mestre Ribera passarà a ser carrer del Patí
El teu carrer canvia de nom_val (1)
Tu Calle Cambia de Nombre_cast
L'Ajuntament de Silla, en compliment de la Llei 52/2007, de 26 de desembre, coneguda com a Llei de Memòria Històrica, ha aprovat de l'Acord del 25 de maig de 2018, en què es canvia la denominació de 2 carrers del municipi. El carrer de José María Pemán passarà a ser carrer de Bonaire i el carrer del Mestre Ribera passarà a ser carrer del Patí

L'adopció d'aquest acord pot generar dubtes a les persones i entitats d’aquests carrers. Aquest fullet pretén donar una informació bàsica.

He de renovar els meus documents d'identificació?

No és necessari. Documents com el DNI o el permís de conduir es renoven en el moment de la 
caducitat.

No obstant això, qui decidisca actualitzar el DNI ha de saber que els canvis de dades (filiació o domicili) del DNI en vigor estan exempts del pagament de taxes.

D'altra banda, les escriptures dels habitatges o locals es modifiquen en el moment de realitzar un canvi de titular sobre aquests. 

Per a les eleccions d'abril i maig de 2019 constarà la denominació antiga del carrer.

He de comunicar el canvi de nom del meu carrer a les 
empreses amb les quals tinc domiciliats rebuts?

L'Ajuntament de Silla realitzarà el canvi en la domiciliació de rebuts municipals, així com en les dades de padró, d'ofici, de forma automàtica i sense molèsties per a la ciutadania.

Així mateix, el canvi de denominació es comunicarà a la resta d'administracions públiques (Generalitat Valenciana, Diputació de València, Delegació de Govern). També s’informarà a les principals empreses proveïdores de serveis (Correos, Iberdrola, Hidraqua…). 

No obstant això, cal assegurar-se que la direcció figura correctament en altres rebuts, entitats bancàries, lloc de treball o servei d’ocupació, centre de salut, centre d’estudis...

Tenint en compte que cadascuna d'aquestes entitats i institucions actualitzarà gradualment les seues bases de dades, conviuran les plaques de la denominació antiga i la nova durant un any.

Si vosté requereix un certificat d'equivalència, estarà disponible a la web de l'Ajuntament per a la seua descarrega.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167