Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Trobada XXVII d'Alumnat Actiu de la Xarxa Joves.net
Trobada XXVII d'Alumnat Actiu de la Xarxa Joves.net
08/04/2019
Trobada XXVII d'Alumnat Actiu de la Xarxa Joves.net
Més d'un centenar de joves es donen cita al Port de Sagunt
jovesactius 2019
jovesactius19
jovesactius19

El passat dissabte 6 d’abril  els #jovesactius de la regidoria de Joventut de Silla participaren a la 27 Trobada d’Alumnat Actiu la qual es va realitzar al Casal Jove Port de Sagunt organitzat per la Xarxa Joves.net. En aquesta ocasió van participar més d’un centenar de joves procedents d’ Albal, Alaquàs, Aldaia, Barri Del Crist, Mislata, Paterna, Picassent, Sagunt, Torrent i Xirivella, municipis membres del consorci.

El desenvolupament de programes com Alumnat Actiu i Corresponsals juvenils atorguen a les persones joves un paper protagonista i els permeten incidir en la seua realitat més propera. Connecten l’alumnat dels centres educatius amb els equipaments juvenils a través d’accions anuals basades en la participació, l’educació en valors, la creació, el foment de l’autonomia, etc.

En aquesta ocasió, l’activitat ha estat centrada en l’oci educatiu al temps lliure, conjugant activitats lúdiques per conéixer part de la història industrial del Port de Sagunt amb activitats d’oci.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167