Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla acull la 10k Dupont
Silla acull la 10k Dupont
09/04/2019
Silla acull la 10k Dupont
Agustín Sieres i Isabel Checa clars vencedors de la prova
SALIDA 10K DUPONT SILLA
Vencedor absoluto
Vencedora Absoluta

Dissabte passat es va celebrar a Silla el VI 10k Dupont Silla, que es troba dins del circuit solidari del Corte Inglés Parc Natural l’Albufera i que està dins del calendari autonòmic de la FACV, ja que aquesta prova està homologada per la RFEA.

Aquests al·licients, al costat de la magnífica ajuda de l'Ajuntament de Silla i de l'empresa Dupont, així com dels col·laboradors propis del circuit i un nombrós grup de comerços locals, fan que el Club Atletisme Silla, ajudat per més d'un centenar de voluntaris haja pogut tirar endavant l'esdeveniment esportiu més multitudinari de la ciutat de Silla que ha comptat amb la participació d'un miler d'atletes.

Els carrers del nostre poble es van omplir de color i una multitud de persones es van donar cita al llarg del recorregut, especialment en una cuidada i ambientada zona de meta que permetia animar els corredors i les corredores sense obstaculitzar el seu pas.

El vencedor absolut de la prova va estar l'atleta Agustín Sieres i la vencedora en categoria femenina, va ser Isabel Checa, atleta local. Cal destacar que tots dos atletes van batre el rècord del circuit que, a partir d'ara, queda en 31.20 el masculí i en 34.49 el femení.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167