Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > TOT UN ÈXIT DEL CONCERT SOLIDARI DE L'AECC A SILLA
TOT UN ÈXIT DEL CONCERT SOLIDARI DE L'AECC A SILLA
08/04/2019
TOT UN ÈXIT DEL CONCERT SOLIDARI DE L'AECC A SILLA
Gran concert solidari de cantants i músics a l'església de la Mare de Déu dels Àngels
DSC04098
DSC04100
DSC04130
DSC04194
DSC04205
DSC04211
DSC04228
DSC04242
DSC04246
DSC04252
DSC04253
L'Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer (AECC) va celebrar el passat dissabte el gran concert solidari, contra el càncer de cantants i músics a l'església de la Mare de Déu dels Àngels. L'església es va omplir de gom a gom i de nou el nostre poble va demostrar que és un poble solidari. El concert va ser tot un èxit, més de 200 persones varen gaudir de cadascuna de les peces interpretades. Van aplaudir molt als solistes, que han aportat el seu treball en un dia pluviós i fred per una bona causa.

La presidenta de la Junta Local de la AECC, Encarna González, va fer una crida a la consciència social solidària i va dedicar unes paraules molt emotives per agrair a tots els participants i col·laboradors la seua valuosíssima aportació a la lluita contra el càncer, així com un recordatori dels consells de salut per a combatre aquesta malaltia, remarcant la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç i de la col·laboració de tots per seguir endavant amb la investigació.

A l'acte va assistir Javier Llombart, subgerent de la AECC de València, Rafael Zaragoza, Coordinador Autonòmic de Trasplantaments de la Comunitat Valenciana, l'alcalde, Vicente Zaragozá; la regidora de Salut Pública, Trini Martínez; la regidora d'Educació Raquel Sánchez, i el regidor de Participació Ciutadana, Salva Mestre. També van assistir-hi per donar suport a aquesta causa els regidors del PP, Carolina Manzano, Maria Visitación Carrión, i Serafín Simeón, i el regidor de C's Juan Fuster.

El concert, presentat per l'actriu Paula Santana, va començar a les 20 hores amb l'església plena i va comptar amb l'actuació de sopranos reconegudes internacionalment, Maite Alberola i Carmen Romeu a més dels cantants i músics Marina CerdánSaray GarcíaVerónica Llácer, Isabel Llácer, Pedro QuiraltePascual Andreu, Blanca TundidorMiguel Angel Ariza; els pianistesFrancisco Cholbi, Salvador Mestre, Amparo Pous, i la clarinetista Laura Mañez, i el oboe de Lourdes Chuliàaixí com la col·laboració especial de la Coral Polifònica de La Lírica de Silla sota la direcció de Juan Salvador Llácer, gran músic i director.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167