Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > ELS XIQUETS I XIQUETES VISITEN LES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL
ELS XIQUETS I XIQUETES VISITEN LES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL
05/04/2019
ELS XIQUETS I XIQUETES VISITEN LES DEPENDÈNCIES DE LA POLICIA LOCAL
Els escolars de Silla, coneixen de primera mà les tasques que desenvolupa la Policia Local
policia_local_escoles02
policia_local_escoles03
policia_local_escoles04
policia_local_escoles05
policia_local_escoles06
policia_local_escoles07
policia logo
Aquesta setmana han tingut lloc les jornades de portes obertes programades pel cos de la Policia Local de Silla com un acte més dels previstos amb motiu de la campanya “La policia, sempre amb tu”, amb alumnes de quart de primària dels col·legis de Silla.

Durant les visites, s’ha mostrat als i a les joves estudiants les instal·lacions de la Policia Local, on els i les professionals desenvolupen dia a dia el seu treball. Durant aquesta jornada, l’alumnat pot comprovar com funcionen les diverses eines que utilitzen els i les policies per a realitzar el seu treball, com per exemple l’ordinador connectat al 112 que s’utilitza en casos d’emergència o la unitat que lluita contra els delictes informàtics. 

Els CEIP Verge dels Desemparats, Lluís Vives, Sant Roc, Reis Catòlics i Sagrada Familia han passat per la comissaria, i ha visitat les dependències per a conèixer de primera mà les tasques que allí es desenvolupen. Durant la visita, les i els alumnes també han pogut veure les unitats mòbils de vehicles i motos que la Policia Local utilitza, així com escoltar les experiències dels i de les policies.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167