Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres de renovació de la pista d'atletisme
Comencen les obres de renovació de la pista d'atletisme
04/04/2019
Comencen les obres de renovació de la pista d'atletisme
Aquesta setmana han començat els treballs de retoping de la pista d'atletisme gràcies als quals es millorarà la infraestructura
pista
pista2
pista3

Dilluns passat van començar les obres de millora a la pista d’atletisme ubicada al poliesportiu municipal. Aquesta intervenció, consisteix en tirar en primer lloc la imprimació i després col·locar la resina i el cautxú.  Aquesta obra, que millorarà notablement la pista d’atletisme, te un pressupost de prop de 86.000 euros finançats íntegrament per la Diputació de València.

A més del retoping, s'ha aprofitat aquesta obra per a condicionar una zona exclusiva per a la realització de llançament de pes, un exercici habitual per als esportistes que practiquen atletisme. La previsió es que les obres estiguen finalitzades la primera setmana de maig.

El regidor d'Esports, Felipe García, s’ha mostrat orgullós de les millores que es realitzaran i ha volgut destacar que “fa més de 25 anys que no es realitzava cap inversió en una instal·lació tan important com la pista d'atletisme” 

D'altra banda, per a Vicente Zaragozá, alcalde de Silla, “aquesta és una intervenció necessària, ja que a Silla tenim la sort de tenir un equip d'atletisme de primera divisió i un club amb més de 400 membres. Els polítics, tenim l'obligació d'adoptar mesures que fomenten la pràctica de l'esport i l'estil de vida sa”

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167