Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Recepció de l'alumnat noruec del projecte Clue Inclusion
Recepció de l'alumnat noruec del projecte Clue Inclusion
02/04/2019
Recepció de l'alumnat noruec del projecte Clue Inclusion
L'alcalde de Silla, Vicente Zaragoza ha rebut a l'alumnat noruec que participa en el projecte europeu Clue Incluion.
erasmus 3
erasmus 4
erasmus
erasmus2
Ahir dimarts, l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, va rebre a l'alcaldia als dotze alumnes d'un centre de formació professional de Noruega que formen part de projecte Europeu Erasmus + Clue inclusión.

Durant 15 dies els i les joves participants, desenvoluparan pràctiques formatives i intercanviaran experiències laborals amb l "alumnat dels Tallers d "Ocupació de turisme i agricultura ecològica.

A més, esta previst que també realitzen activitats d'animació i tallers en diverses escoles de Silla per promocionar la creació dels horts escolars, col•laboren a l'Espai Jove, en l'organització dels tallers de cuina, i al costat de l'alumnat del taller de turisme, dinamitzen el Museu MARS i la Torre Musulmana, mitjançant activitats dirigides al turista potencial.

Aquesta primera experiència d'intercanvi en centres de formació professional, naix arran de la participació de l'Ades en la reunió Internacional del projecte europeu Erasmus+ Clue Inclusion en Finlàndia, per intercanviar experiències per millorar la formació i ocupació dels joves.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167