Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'ALUMNAT DE SISÉ DE SILLA CELEBRA ELS PLENS INFANTILS DINS DEL PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ INFANTIL «DE L'AULA AL CARRER»
L'ALUMNAT DE SISÉ DE SILLA CELEBRA ELS PLENS INFANTILS DINS DEL PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ INFANTIL «DE L'AULA AL CARRER»
01/04/2019
L'ALUMNAT DE SISÉ DE SILLA CELEBRA ELS PLENS INFANTILS DINS DEL PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ INFANTIL «DE L'AULA AL CARRER»
Durant la sisena sessió, «decidim», s'han celebrat els sis plens de xiquetes i xiquets a la sala de plens municipals on han presentat el treball realitzat durant el procés participatiu i prioritzat les propostes que presentaran a l'equip de govern.
Plenaris Infantils 1
Plenaris Infantils 2
Plenaris Infantils 3
Plenaris Infantils 4
Plenaris Infantils 5
Plenaris Infantils 6
Plenaris Infantils 7
Plenaris Infantils 8
Plenaris Infantils 9
Plenaris Infantils 10
Plenaris Infantils 11
Plenaris Infantils 12

El programa de participació infantil «De l’aula al carrer» es caracteritza per facilitar l'exercici del dret de les xiquetes i xiquets que la seua opinió siga escoltada, així com desenvolupar la seua implicació en la millora dels espais públics del municipi.

Aquesta setmana, a la sala de plens, s'han celebrat els sis plens de xiquetes i xiquets on cada grup ha presentat les diferents propostes treballades durant el procés participatiu i han recollit els suggeriments i les peticions de la resta d'alumnat d’altres cursos dels centres participants.

Les xiquetes i els xiquets que hi participen han realitzat diverses propostes per a millorar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), moltes d'aquestes interessants i molt treballades, la qual cosa demostra el gran interés que està posant l’alumnat en el projecte que aconsegueix donar veu a la seua opinió per tal de millorar el seu municipi. Aquestes propostes han estat debatudes en el Ple i, posteriorment, s’han prioritzat aquelles que presentaran a l’equip de govern municipal en l'acte de cloenda del projecte.

En el Ple les xiquetes i xiquets participants han exposat les seues propostes a través de fórmules molt originals i dinàmiques, com vídeos que han preparat al llarg de totes les sessions, cartolines explicatives o amb un qüestionari dinàmic en directe (kahoot).

La propera sessió tindrà lloc el 15 d’abril on tots els grups participaran de l’acte d’entrega de les propostes a l’equip de govern i on podran celebrar la cloenda del procés del qual han estat protagonistes.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167