Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El Ple aprova la primera obra del Pla Edificant al CEIP Reis Catòlics
El Ple aprova la primera obra del Pla Edificant al CEIP Reis Catòlics
29/03/2019
El Ple aprova la primera obra del Pla Edificant al CEIP Reis Catòlics
L'Ajuntament executarà, per delegació de competències, la renovació de la xarxa elèctrica general i de calefacció
descarga

El passat dimarts es va aprovar al Ple, l’actuació d’adequació del sistema de calefacció de la cuina i renovació de la xarxa elèctrica al CEIP Reis Catòlics, que es realitzarà gràcies al Pla Edificant.

Aquestes obres, preveuen principalment l’execució d’una nova escomesa de gas natural per tal d’eliminar la utilització de bombones de gas propà com a energia d’alimentació a la cuina i la instal·lació de una nova caldera de calefacció per al pavelló d’infantil.

Pel que fa a la cuina, els treballs consisteixen en l’execució d’una nova escomesa de gas natural i l’eliminació de les bombones de gas propà que actualment l’alimenten i l’adaptació de la maquinària existent composta per 8 focs amb forn, cuina de 6 focs amb forn, fregidora i forn de convecció amb 7 safates.

La instal·lació es farà amb canonades d’acer inoxidable premsat des de la nova escomesa de gas a executar. A més, es col·locarà d’una nova electrovàlvula de seguretat de 2” connectada amb la campana extractora.

Respecte a la instal·lació de la calefacció, els treballs consisteixen en la posada en marxa d’un circuit independent de calefacció per a donar servei al pavelló d’infantil i la instal·lació d’una nova caldera que connectaria amb l’actual escomesa de gas natural. La nova línia alimentarà únicament els 22 radiadors ubicats al pavelló d’infantil.

Cal destacar que les obres s’iniciaran el pròxim mes de juny, en període no lectiu, i tenen un termini màxim d’execució de 2 mesos.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167