Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Alumnes de l'IES Enric Valor de Silla viatgen a França d'intercanvi cultural
Alumnes de l'IES Enric Valor de Silla viatgen a França d'intercanvi cultural
27/03/2019
Alumnes de l'IES Enric Valor de Silla viatgen a França d'intercanvi cultural
Un total de 42 alumnes de Silla, Alfafar i Benetússer participen en un viatgen d'una setmana al país veí per participar en l'intercanvi cultural amb l'alumnat del col·legi Jean Lartaut, situat a la ciutat francesa de Jarnac.
Intercambio-2

El Departament de Francés de l'IES Enric Valor de Silla, s'ha sumat amb l'IES Maria Carbonell de Benetússer a un l'intercanvi cultural coordinat per l'IES 25 d'Abril d'Alfafar i el collège Jean Lartaut, de Jarnac, a França.


L'acció, que consisteix en un intercanvi cultural, compta amb la participació de 42 alumnes: 12 de l'IES 25 d'Abril d'Alfafar, 11 de l'IES María Carbonell de Benetússer i 19 de l'IES Enric Valor de Silla.


Dijous passat 21 de març, els estudiants van marxar a Jarnac per a realitzar una estada d'una setmana amb alumnes francesos i aprendre l'idioma gràcies a la immersió lingüística. Cadascun ha sigut acollit per una família francesa amb la qual conviurà i aprendrà a comunicar-se durant aquesta setmana.


Els alumnes de l'Horta Sud estan acudint a classe cada dia, al costat del seu corresponent company francés, on també duen a terme una sèrie d'activitats pensades per a la seua integració. No solament visitaran Jarnac, sinó que també estan recorrent altres ciutats i realitzant diferents activitats, entre les quals es troba la visita al museu del còmic d’Angoulême, al museu de Cognac, a la ciutat de París o gaudir d'un dia al parc temàtic Disneyland de la capital francesa.


En el marc d'aquest projecte, durant el mes de maig, seran els estudiants francesos els qui visiten València i coneguen de mà dels nostres alumnes la cultura i l'idioma del nostre país.


Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167