Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Joves holandesos netegen l'Albufera i el Port
Joves holandesos netegen l'Albufera i el Port
11/03/2019
Joves holandesos netegen l'Albufera i el Port
Instal·lació a l'auditori Carmen Valero
netejaalbufera5
netejalabufera
netejaalbufera3
neteja6
netejaalbufera4
netejaalbufera2
La setmana passada va concloure el projecte de servei de voluntariat europeu mediambiental a Silla, realitzat per 12 joves holandesos de la ciutat de Leiden.
El projecte coordinat per la regidoria d'Infància, adolescència i joventut de l'Ajuntament de Silla, ha tingut una durada de dos setmanes en els que els joves holandesos han netejat els marges, canals i el Port de Silla.Tots els residuus arreplegats han estat classificats als contenidors habilitats, però amb els plàstics més grans han realitzat una instal•lació per tal de visibilitzar allò que es troba al Parc Natural de l'Albufera.
 
La instal•lació es troba exposada a l'Auditori de la Carmen Valero fins meitat de setmana i tracta de denunciar els plàstic i residuus que es troben al paratge natural i que contaminen el seu habitat.
 
Els joves han estat acompanyats per l'equip de Joventut i el professor d'art de Carles Gonzàlez, durant tot el procés de creació i logística. A més a més han realitzat activitats complementàries al projecte, ara com classes d'anglés i  l'elaboració de la Falla per a l'Escola d'adults, sessions d'interculturalitat amb els #jovesactius i un taller de com fer paelles. L'allotjament, manutenció i transport del projecte ha estat financiat per Erasmus+  i algunes activitats puntuals per l'Ajuntament de Silla.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167