Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla es reuneix amb el Director General del IVAJ per a la col·laboració d'un projecte de la Xarxa Europea d'Informació Juvenil.
L'Ajuntament de Silla es reuneix amb el Director General del IVAJ per a la col·laboració d'un projecte de la Xarxa Europea d'Informació Juvenil.
04/03/2019
L'Ajuntament de Silla es reuneix amb el Director General del IVAJ per a la col·laboració d'un projecte de la Xarxa Europea d'Informació Juvenil.
DesYing liderat per ERYICA integra representants de la Comunitat Valenciana, Luxemburg, Finlàndia, Malta, Regne Unit, Irlanda i la Comunitat de Madrid.
 

La setmana passada l'Ajuntament de Silla, a través de la regidoria de Joventut i el Director General del Ivaj, Jesús Martí, es varen reunir per tal de col·laborar amb el projecte d’Associacions Estratègiques en Joventut, DesYING liderat per ERYICA el qual integra representants de Luxemburg, Finlàndia, Regne Unit, Malta, Irlanda, la Comunitat de Madrid i la Comunitat Valenciana.


L'Ajuntament de Silla col·laborarà des de la regidoria de Joventut com a expert en informació i matèria juvenil europeu, a més treballarà en la participació a través de joves i professionals de joventut sobre formació, comunicació innovadora i disseny de serveis. El projecte tindrà una durada de dos anys.

L'objectiu consisteix a crear estratègies i recursos que permeten a les persones que treballen amb joves, especialment des dels serveis d'informació juvenil, donar a conèixer aquests serveis al major nombre possible de joves, sobretot si es troben en risc d'exclusió social i en definitiva potenciar serveis d'informació juvenil més amigables i efectius per a les persones joves.

Més informació clicant ací

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167