Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Regidoria de Participació presenta El Gallet en la Jornada per la Sostenibilitat del Fons Valencià per la Solidaritat.
La Regidoria de Participació presenta El Gallet en la Jornada per la Sostenibilitat del Fons Valencià per la Solidaritat.
20/02/2019
La Regidoria de Participació presenta El Gallet en la Jornada per la Sostenibilitat del Fons Valencià per la Solidaritat.
El regidor Salva Mestre participà en la taula redona sobre bones practiques cap a la sostenibilitat
Salva

Ahir, al Centre Públic de Persones Adultes Francesc Bosch i Morata de Xàtiva, va tindre lloc la Jornada organitzada pel Fons Valencià per la Solidaritat “ODS 12: Producció i Consum Responsables. Caminant cap a la sostenibilitat” on va estar convidada la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Silla per explicar el projecte de Xarxa d’Intercanvi Comunitari El Gallet, la seua implementació a Silla i la seua repercussió en termes de sostenibilitat social i ambiental.

El regidor, Salva Mestre, va intervindre en la taula redona “Experiències i bones pràctiques cap a la sostenibilitat” on va destacar, especialment, “la importància de generar experiències d’autoorganització del comú al marge de les finances bancàries que, en compte de promocionar la cohesió comunitària i la justícia social, es limiten a incentivar una economia del lucre privat i la competitivitat”.

També va explicar la projecció a futur que té El Gallet gràcies al seu grup promotor de municipis (Torrent, Moixent, Beniparrell, Massanassa, Silla, Xirivella i València) i al recent interés, per part de l’Ajuntament de València, a evolucionar ja el primer pas que s’ha donat a Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167