Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament instal·la desfibril·ladors en tres espais públics
L'Ajuntament instal·la desfibril·ladors en tres espais públics
14/02/2019
L'Ajuntament instal·la desfibril·ladors en tres espais públics
S'han instal·lat en la llar dels Jubilats, el Poliesportiu i a l'edifici de la policia Local
desfibrilador_1

L'Àrea d'Esports i l'Àrea de Salut Pública de l'Ajuntament de Silla, han instal·lat desfibril·ladors d'última generació en els espais públics municipals més importants del municipi com la Llar dels Jubilats, el Poliesportiu o l'edifici de la Policia.


Amb aquesta iniciativa, Silla es posa a l'altura dels estàndards europeus en matèria de creació de zones cardioprotegides, la forma més eficaç de prevenció de morts per aturada cardíaca.

A més a més, el personal de les àrees on s’han instal·lat els desfibril·ladors han realitzat un curs de formació per saber utilitzar l’aparell en cas d’un col·lapse o aturada cardíaca sobtada en persones que no tenen per què haver mostrat símptomes de problemes cardíacs i que causa la mort en pocs minuts si no s'intervé de forma immediata.

Per a l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, la iniciativa impulsada gràcies les regidories d’Esports i Salut Pública de l'Ajuntament de Silla suposa una “millora de les instal·lacions municipals en matèria de seguretat i prevenció que pot ajudar a salvar vides».

Cal recordar que, en cas d’emergència, cal cridar a la Policia Local 961211718 o al 112.

 

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167