Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SIS PROJECTES CULTURALS I SOCIALS PRESENTATS A L'IMPULSA SILLA SERAN SOTMESOS A ENQUESTA POPULAR
SIS PROJECTES CULTURALS I SOCIALS PRESENTATS A L'IMPULSA SILLA SERAN SOTMESOS A ENQUESTA POPULAR
13/02/2019
SIS PROJECTES CULTURALS I SOCIALS PRESENTATS A L'IMPULSA SILLA SERAN SOTMESOS A ENQUESTA POPULAR
La ciutadania podrà prioritzar entre aquests sis projectes en la pròxima Enquesta Popular que se celebrarà del 28 de febrer al 7 de març.
Sorica
04.Cartell_Casa de la dona_VAL_A3 - 40 unitats
04.Cartell_Dansa dels Porrots_VAL_A3 - 40 unitats
04.Cartell_TEA_VAL_A3 - 20 unitats
04.Cartell_TOLA_VAL_A3 - 20 unitats
04

La Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació va rebre set projectes que buscaven adherir-se al programa Impulsa Silla, que dotarà de pressupost projectes lúdics i socioculturals orientats a estimular la vida cultural i social del municipi i la seua cohesió comunitària.

D’aquests, finalment sis han sigut els projectes que han estat valorats positivament en la primera fase d'avaluació tècnica i que se sotmetran a l’Enquesta Popular que se celebrarà del 28 de febrer al 7 de març. Aquests són:

  • A Silla, festes lliures d'agressions masclistes - Impulsa la Casa de la Dona de Silla: Campanya contra l’assetjament cap a les dones amb «Punts violeta» i concurs de cartells amb els IES.

  • X + Inclusió (per més inclusió) - Impulsa Didàctic: Curs formatiu de monitor/a per a persones amb diversitat funcional per facilitar la inclusió laboral i l’aprenentatge de la diversitat en l’entorn infantil.
  • Ajuda als xiquets i xiquetes amb autisme a entendre el seu poble - Impulsa TEAyudamos: Instal·lació de pictogrames en edificis públics per informar visualment i seqüencialment per a persones amb TEA.

  • Sórica - Impulsa Carles González: Construcció d’una escultura feminista amb l’alumnat dels IES sobre el David de Miguel Àngel, enaltint la figura femenina capaç de vèncer a Goliat.
  • Club d’oci d’INs - Impulsa Creando Futuro: Espai d’oci setmanal per a joves discapacitats el qual estarà coordinat i dissenyat pels Joves Actius.
  • La Dansa dels Porrots de Silla, cronologia documentada - Impulsa Associació Cultural Dansa dels Porrots de Silla: Reportatge audiovisual sobre la història documentada de la dansa.

L'Ajuntament facilitarà la difusió i el coneixement dels projectes amb vídeos protagonitzats per les persones impulsores i amb cartells promocionals als panells informatius que se situaran al parc de Molí de Magalló, a la plaça del Mercat Vell, al parc de Sant Roc i al parc de l’Alteró.

Sobre com participar, serà possible fer-ho per Internet en www.sillaparticipa.com i de forma presencial de dilluns a divendres de matí de 9 a 14h en l’OAC de l’Ajuntament, a la plaça Mercat Vell 4, i de vesprada de 17 a 20h a l’Espai Jove, al Camí de l’Alteró.

A més a més, el dimecres 6 de març es podrà participar també presencialment de 9 a 20h als següents punts: a l’OAC de l’Ajuntament (plaça Mercat Vell, 4), al Connecta Molí del Molí de Magalló (Av. País Valencià, 31b), al Centre de Dia del Parc Sant Roc (C/ Vicente Zaragozá Romeu, 24) i a l’Espai Jove de Reis Catòlics (camí de l’Alteró, 3).

D’altra banda, també hi trobarem personal informant i facilitant la participació a peu de carrer, per exemple els dies de mercat i en espais concorreguts.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167