Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > S'inaugura l'exposició MEMÒRIES DE L'ALBUFERA a la Nau de la Cultura.
S'inaugura l'exposició MEMÒRIES DE L'ALBUFERA a la Nau de la Cultura.
12/02/2019
S'inaugura l'exposició MEMÒRIES DE L'ALBUFERA a la Nau de la Cultura.
Eines tradicionals utilitzades per al cultiu de l'arròs i la pesca, així com també indumentària i utensilis domèstics típics valencians es poden contemplar a la Nau de la Cultura fina s l'1 de març.
Memòries_Albufera
Memòries_Albufera
Memòries_Albufera
Memòries_Albufera
Memòries_Albufera
El passat 1 de febrer, la Regidoria de Turisme va inaugurar l'Exposició Memòries de l'Albufera. L'exposició va rebre un gran nombre de visites durant tot el cap de setmana, i els visitants van poder observar i conèixer les eines tradicionals utilitzades als cultius de l'arròs i la pesca, així com també les indumentàries i utensilis domèstics que s'utilitzaven a les llars.


A l'exposició, el visitant també pot gaudir d'una secció dedicada a la Vela Llatina i Pesca que recentment han sigut reconegudes com a Bé d'Interés Cultural.


L'exposició té com a objectiu mostrar i informar la cultura tradicional del cultiu de l'arròs i la pesca al Parc Natural de l'Albufera, a més del reconeixement a aquelles persones de Silla que han dedicat la seua vida a aquestes activitats etnogràfiques i culturals i al BIC de la Vela Llatina.

La mostra estarà oberta fins al dia 1 de març. Esteu totes i tots convidats a visitar-la.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167