Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Silla realitza les actuacions de millora dels polígons industrials subvencionades per l'IVACE
Silla realitza les actuacions de millora dels polígons industrials subvencionades per l'IVACE
07/02/2019
Silla realitza les actuacions de millora dels polígons industrials subvencionades per l'IVACE
L'Ajuntament de Silla ha rebut de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial una subvenció de 142.859,84 euros per modernitzar dos àrees industrials: l'Altero i l'Aliaga
07-IVACE+GVA-val-color
foto9 - copia
foto2 - copia

Les actuacions a desenvolupar en l'any 2018 i 2019 són la millora de zones verdes, l'adequació de d'una zona verda per crear un recorregut bio saludable, repintat de senyalització viària i substitució de la senyalització vertical, creació d'una web de les zones industrials, remodelació d'una zona d'aparcament de camions, reorganització de l'accés al polígon per l'Av Alacant des de V-31 i directoris empresarials principalment.


L'Ajuntament de Silla aposta per la modernització de les zones industrials per satisfer les demandes de les empreses, augmentar el valor dels polígons i fer-los més atractius per l'atracció d'empreses i generar ocupació. És pretén fer de Silla una ciutat especialment atractiva per inversions empresarials.

07-IVACE+GVA-val-color

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167