Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Visita a Silla de la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.
Visita a Silla de la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.
31/01/2019
Visita a Silla de la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.
L'alcalde de Silla ha explicat les millores dutes a terme amb el Pla d'eficiència energética, les obres d'urbanització de l'entorn del Centre Cultural Carmen Valero, les obres d'accessibilitat a l'Ajuntament, la construcció del nou Magatzem Municipal i les obres de remodelació del cementeri Vell, totes elles valorades en més d'un milió d'euros i sufragades íntegrament per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.
IMG_8836
IMG_8861
IMG_8872
IMG_8890

Aquest de matí, la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador i el director general d'Infraestructures, Carlos Domingo acompanyats per l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, el regidor d'Hisenda Ivan Cuenca, i la Regidora d'Educació Raquel Sánchez han visitat les obres d'accessibilitat a l'Ajuntament dutes a terme per la Generalitat que consisteixen en la reforma de planta baixa i planta primera que conformaran un nou volum, al nivell de la resta d'ajuntament, suprimint els desnivells actuals i l'escala.


Duran la visita, l'alcalde els ha explicat personalment que amb aquestes obres, s'ha millorat l'accessibilitat, plantejant tots els accessos per l'escala central; reservant ja i preveient la ubicació del nou ascensor i l'obertura per a una connexió directa en planta baixa amb la casa de la Palma. Així s'aconsegueix una connexió interna de tots els serveis municipals de l'edifici.


A més, també han visitat les obres d'acondicionament de l'entorn del Centre Cultural Carmen Valero per comprovar de primera mà com ha quedat l'enjardinament de la part exterior i la zona pavimentada amb marmolina.


Gràcies a la col·laboració de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, s'han pogut realitzar les obres d'urbanització de l'entorn del Centre Cultural Carmen Valero, les obres d'accessibilitat a l'Ajuntament, la construcció del nou Magatzem Municipal i les obres de remodelació del cementeri Vell, totes elles valorades en més d'un milió d'euros.
L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que "Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament i el nou Govern, aquest poble ha pogut acabar les obres paralitzades, i aconseguir en menys de quatre anys tindre un municipi amb més infraestructures i més serveis"


Per la seua banda, la Consellera Maria José Salvador ha destacat que Silla és un exemple de col·laboració, ja que el govern de la Generalitat Valenciana, té com a principal objectiu donar suport al municipalisme.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167