Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de València s'interessa per "El Gallet"
L'Ajuntament de València s'interessa per "El Gallet"
30/01/2019
L'Ajuntament de València s'interessa per "El Gallet"
Membres de la Junta Municipal del Marítim es reuneixen amb el regidor de Participació, Salva Mestre, per estudiar l'ampliació d'El Gallet a la ciutat de València
foto salva

Divendres passat, membres de la Junta Municipal del Marítim es van reunir amb el regidor de Transparència, Comunitat i Participació de l’Ajuntament de Silla, Salva Mestre, la tècnica de Participació, Clara Cascant, i la viceinterventora de l’Ajuntament, Mari Cruz Martí, per tal de conéixer de primera mà el funcionament de la nova Xarxa d’Intercanvi Comunitari amb moneda social El Gallet de Silla i estudiar la possibilitat d’ampliar aquest innovador projecte a la ciutat de València.

València és un dels municipis que formen part del grup promotor d’El Gallet amb la Diputació de València que impulsa la implementació d’aquesta moneda social a nivell provincial junt amb Torrent, Beniparrell, Massanassa, Moixent i Silla. Ara, després d’haver-se implementat El Gallet com a primera experiència a Silla, l’Ajuntament de València estudia la possibilitat d’estendre El Gallet a la ciutat des de la Junta Municipal de Districte Marítim.

En paraules del regidor, Salva Mestre, “comarcalitzar «El Gallet» és important perquè amb una territorialització més àmplia les monedes socials s'arrelen molt millor i els beneficis de cohesió comunitària i d’economia solidària i sostenible per ajudar a les persones es reforçaran al màxim".

A més, segons el regidor, “l’inici d’El Gallet a Silla està resultant molt positiu i permetrà implementar millores en els següents passos que es vagen donant.” 

L’equip tècnic de la Junta del Districte Marítim va ser informat minuciosament de tots els aspectes del projecte i segueix en contacte amb l’Ajuntament de Silla per desenvolupar l’ampliació de la Xarxa d’Intercanvi Comunitari El Gallet.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167