Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > XII SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'AMPA DE L'IES M. SANCHIS GUARNER
XII SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'AMPA DE L'IES M. SANCHIS GUARNER
28/01/2019
XII SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'AMPA DE L'IES M. SANCHIS GUARNER
La Regidoria de Participació facilita que el veïnat delibere per fer propostes de millora per al poble
Arxius Associats
IMG_20190117_192141
IMG_20190117_193426

El passat 17 de gener va tindre lloc la 12a sessió del programa SOMIEM Silla per a la qual l’AMPA de l’IES M. Sanchis Guarner va obrir les seues portes. El programa SOMIEM Silla està impulsat per la Regidoria de Participació on, mitjançant sessions dinàmiques i obertes a tothom als espais de les associacions del poble, la ciutadania pot participar i influir en les polítiques públiques.

 

En cada sessió, una associació diferent obri els seus espais al veïnat per deliberar i recollir informació i propostes al voltant del nostre municipi per tal d'exposar les prioritats del veïnat. D'aquesta forma es pretén construir un coneixement col·lectiu que fonamente les decisions polítiques, decisions que han d'estar basades en les prioritats de la societat civil de Silla i connectades en pro del bé comú.

 

A la sessió, molt proactiva, va haver-hi un clima molt agradable en el qual els temes relacionats amb la programació de festes del poble, la Fira de Sant Sebastià o la programació del Carmen Valero i de l'Espai Jove van ser els protagonistes. Així mateix, també es tractaren qüestions relacionades amb la nova biblioteca i la cura dels arbres que s'ha realitzat recentment. Com a fet destacable, es va proposar l’opció de crear una App per poder triar la programació cultural mitjançant una votació popular, habilitar l'espai que hi ha al Parc de l'Estació per a ús públic o implementar un WhatsApp comunicatiu del poble per rebre més informació.

 

A la sessió també es reprovaren qüestions com l'incompliment de les normes d'educació viària per part d’alguns conductors i vianants, la disminució d'espai d'estacionament de vehicles i els desperfectes que actualment hi ha als carrers.

 

La propera sessió del programa SOMIEM Silla serà amb la Casa d’Andalusia en les properes setmanes.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167