Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > FESTA DE SANT ANTONI A LA PARRÒQUIA DE SANT ROC
FESTA DE SANT ANTONI A LA PARRÒQUIA DE SANT ROC
28/01/2019
FESTA DE SANT ANTONI A LA PARRÒQUIA DE SANT ROC
La benedicció d'animals es va celebrar ahir diumenge als voltants de l'església de Sant Roc
Sant_Antoni
Sant_Antoni
Sant_Antoni
Sant_Antoni
Sant_Antoni
Sant_Antoni
Sant_Antoni
Sant_Antoni
Sant_Antoni

Molt d'ambient ahir de matí al Parc Sant Roc, que es va omplir de veïns i veïnes que es van acostar per beneir els seus animals de companyia. La benedicció d'animals, realitzada pel rector de l'església de Sant Roc, Francisco Bort, es va celebrar als voltants de l'església amb, i va comptar amb la presència de l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, la regidora de Festes, Josefina Zaragozá; el regidor d'Esports Felipe García, i els regidors del PP Serafín Simeón i Marcos Zaragozá.


En l'acte organitzat per la Hermandad del Ecce Homo, Parròquia de Sant Roc i la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Silla, els amos i les seves mascotes han sigut els màxims protagonistes, i han gaudit d'un agradable matí d'hivern. 


La festa de Sant Antoni és una tradició centenària a la Comunitat Valenciana, una festa molt arrelada a les tradicions valencianes, al camp i, no cal dir-ho, als animals. Amb el pas del temps, la tradició de la benedicció s'ha encarat més cap al món de les mascotes que cap a la protecció dels animals com a eines del camp.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167