Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Gloria Iciar Sáez i Sara Pons Moreno de nou, Cambreres del Crist
Gloria Iciar Sáez i Sara Pons Moreno de nou, Cambreres del Crist
16/01/2019
Gloria Iciar Sáez i Sara Pons Moreno de nou, Cambreres del Crist
l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i la regidora de Festes, Josefina Zaragozá, van rebre a les noves cambreres del Crist a l'Alcaldia abans de la Fira de Sant Sebastià
Cambreres 2019
El dimarts a la vesprada, l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, i la regidora de Festes, Josefina Zaragozá, van rebre a les noves cambreres del Crist a l'Alcaldia abans que el pròxim cap de setmana comence la Fira de Sant Sebastià. Enguany, Gloria Iciar Sáez i Sara Pons Moreno, repetiran l'experiència viscuda l'any 2017, i tornaran a ser presentades com a Cambreres del Crist el pròxim cap de setmana.

Gloria i Sara, tenen 44 anys, són amigues des que eren xicotetes i anaven a l'escola, i tenen molta il·lusió de poder tornar a viure juntes aquesta aventura.

Les cambreres del Crist 2019, que presidiran el pròxim cap de setmana la missa major cantada en honor a Sant Sebastià, van conèixer el programa de la Fira de la mà de Vicente i Josefina i van ser convidades oficialment a la inauguració que tindrà lloc aquest divendres a la vesprada. Per a finalitzar l'acte, els quatre van brindar per unes bones festes.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167