Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El Club d'Escacs Silla inaugura el seu nou local
El Club d'Escacs Silla inaugura el seu nou local
29/12/2018
El Club d'Escacs Silla inaugura el seu nou local
La nova seu situada en el carrer de les riberes va estar inaugurada per l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá , el regidor d'esport Felipe García i el director esportiu de la FECV, Luis Baraona.
98a352cc-86d1-4493-aca5-2518839dc47f
El passat dissabte, el Club d’Escacs Silla inaugurava el seu nou local en el carrer de les riberes, amb la presència de l'alcalde Vicente Zaragozá , el regidor d'esport Felipe García i el director esportiu de la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana, Luis Baraona.

El Club d'Escacs Silla va ser fundat l'any 1962 per un grup d'entusiastes per aquest esport, i ha aconseguit nombrosos títols provincials i autonòmics al llarg de tota la seva existencia. Actualment milita en primera divisió de Espanya en la competició per equips.

A més, el Club compta amb la seva escola d'escacs, de la qual han sortit nombroses joves promeses d’aquest esport tant a nivell autonòmic com nacional.

La inauguració del nou local d'aquest històric club, que va reunir la gran família dels escacs de Silla, va estar acompanyada de diverses activitats esportives, destacant la celebració del 'I Magistral ciutat de Silla per la integració' el campió del qual va ser el jugador del CA: TorrefielCarlos Edmundo León.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167