Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SILLA REP UNA SUBVENCIÓ DE 10.000 € PER AL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ INFANTIL I LA PROMOCIÓ DELS DRETS DE LA INFÀNCIA
SILLA REP UNA SUBVENCIÓ DE 10.000 € PER AL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ INFANTIL I LA PROMOCIÓ DELS DRETS DE LA INFÀNCIA
20/12/2018
SILLA REP UNA SUBVENCIÓ DE 10.000 € PER AL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ INFANTIL I LA PROMOCIÓ DELS DRETS DE LA INFÀNCIA
Se subvencionaran, entre altres, les despeses relacionades amb el programa «De l'aula al carrer».
IMG_7859
IMG_7894
10 drets_logos
dia internacional drets infancia_sangrat
L'Ajuntament de Silla, a través de la Regidoria de Participació encapçalada per Salva Mestre, ha rebut una subvenció de 10.000 € per al foment de la participació infantil i promoció dels drets de la infància.

Amb aquesta subvenció se sufragaran, entre altres, les despeses relacionades amb el programa «De l'aula al carrer», un programa de participació infantil en el qual l'alumnat de 6é de tots els centres escolars de Silla està investigant i realitzant propostes per al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i per transformar els espais urbans. A més a més, han conegut els drets de la infància entre els quals es destaquen el dret a la participació, a associar-se i a ser escoltats.

També se sufraguen despeses relacionades amb el programa de participació «Creando Futuro» que treballa un procés socioeducatiu que naix i es desenvolupa amb l'adolescència i la joventut per analitzar la realitat i prendre'n consciència del paper participatiu i de l'educació en valors i per la participació social.

Aquestes activitats propicien la incidència directa dels xiquets i les xiquetes en les polítiques públiques municipals i permeten fomentar la participació des de menuts.

El projecte, presentat per la Regidoria de Participació de l'Ajuntament de Silla a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, ha rebut una molt bona puntuació en la valoració del projecte i s'ha valorat molt positivament el caràcter innovador de les accions.


Aquest projecte es desenvolupa en col•laboració amb la Regidoria d'Educació, Infància i Adolescència, amb la Regidoria d'Urbanisme i amb la Policia Local de Silla.
#Sillaparticipa
#Delaulaalcarrer
#participacióinfantil
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167