Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Els més de 1600 membres de l'Associació de jubilats i pensionistes de Silla reben les caixes de Nadal
Els més de 1600 membres de l'Associació de jubilats i pensionistes de Silla reben les caixes de Nadal
20/12/2018
Els més de 1600 membres de l'Associació de jubilats i pensionistes de Silla reben les caixes de Nadal
L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la Regidora de Benestar Social Trini Martínez han col·laborat en el repartiment de les caixes i han aprofitat per a felicitar les festes a tots els jubilats.
Caixes
Aquesta setmana l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Silla està fent lliurament de les caixes de nadal als seus associats. Hui, l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá i la Regidora de Benestar Social Trini Martínez han col·laborat en el repartiment de les caixes i han aprofitat per a felicitar personalment els jubilats i fer-los el lliurament de la caixa.

Aquesta iniciativa de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Silla, que enguany repartirà més de 1600 caixes de Nadal entre els seus socis té la finalitat que totes les persones majors de 65 anys tinguen un regal per a aquestes festes i que ho puguen compartir amb els seus éssers més estimats.

L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha destacat que "És molt emotiu veure com més de 1600 persones gaudiran d'aquest xicotet detalls que segur farà que els dies de Nadal siguen més especials" 
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167