Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Jesús Martí i Aitana Mas destaquen les experiències de participació juvenil desenvolupades per l'Ajuntament de Silla
Jesús Martí i Aitana Mas destaquen les experiències de participació juvenil desenvolupades per l'Ajuntament de Silla
14/12/2018
Jesús Martí i Aitana Mas destaquen les experiències de participació juvenil desenvolupades per l'Ajuntament de Silla
El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, i la directora general de Transparència i Participació, Aitana Mas, visiten l'Espai Jove de Silla
IMG_20181211_134008573_HDR
IMG_20181211_130908998
IMG_20181211_133937710
El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, i la directora general de Transparència i Participació, Aitana Mas, s'han reunit en l'Espai Jove de Silla amb la regidora de Joventut, Raquel Sánchez, i personal tècnic de l'Ajuntament per conèixer les experiències de participació desenvolupades en el municipi.

Joves Actius, Connecta2 o Creant Futur són alguns dels programes que es desenvolupen al nostre poble. En l'Espai Jove de Silla s'ofereixen diversos serveis per a la joventut com a iniciatives de suport a l'associacionisme juvenil i el Servei Europa Jove per fomentar la ciutadania europea.

A la reunió, també va asistir Carmen Montalban responsable de la Càtedra de Participació de la Universitat de València que estava molt interessada en les polítiques de joventut de l'ajuntament de Silla. En l'acte, també es va presentar la xarxa estatal Creant Futur que des de la regidoria de Joventut de Silla es vol impulsar a nivell Comunitat Valenciana.

Segons Raquel Sánchez regidoria d'Infància adolescència i joventut de l'Ajuntament de Silla "la visita de les dos direccions generals representa un reconeixement a nou projecte de l'Espai Jove i que per primer cop ofereix una programació estable i integral tenint en compte les etapes d'infància, adolescència i joventut. A més el nou edifici reuneix les condicions necessàries per a atendre d'una manera digna a infants adolescents i joves".
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167