Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > El CEIP Lluís Vives, ha començat un taller de ràdio i televisió a les instal·lacions de la radiotelevisió local de Silla.
El CEIP Lluís Vives, ha començat un taller de ràdio i televisió a les instal·lacions de la radiotelevisió local de Silla.
10/12/2018
El CEIP Lluís Vives, ha començat un taller de ràdio i televisió a les instal·lacions de la radiotelevisió local de Silla.
Els i les alumnes estan ajudats i dirigits per En Agustí Madrigal, exdirector del CEIP Sant Roc
IMG_1545
Els alumnes del CEIP Lluís Vives, han començat un taller de ràdio i televisió ajudats i dirigits per Agustí Madrigal, exdirector del CEIP Sant Roc, a les instal·lacions de la radiotelevisió local de Silla.

El programa de ràdio que han començat té com títol, Luís, vives la ràdio? I està dirigit i produït pels mateixos alumnes de sisé de primària.

Aquest projecte forma part de la programació de llengua castellana, ja que des del centre donem molta importància a l'expressió oral i escrita, sent la ràdio un mitjà molt cridaner que afavoreix el desenvolupament d'aquesta part de la programació.

Des del CEIP Lluís Vives han volgut agrair la col·laboració desinteressada d'Agustí Madrigal, que després d'estar jubilat encara segueix lluitant i ajudant els xiquets i xiquetes de Silla en la seva educació.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167