Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Reunió amb el veïnat de l'Hort del Satisfet per a estudiar la millora de l'accessibilitat i la il·luminació
Reunió amb el veïnat de l'Hort del Satisfet per a estudiar la millora de l'accessibilitat i la il·luminació
05/12/2018
Reunió amb el veïnat de l'Hort del Satisfet per a estudiar la millora de l'accessibilitat i la il·luminació
photo5780900383143604557
photo5780900383143604558
photo5780900383143604559
photo5780900383143604560
photo5780900383143604561
photo5780900383143604562
photo5780900383143604563

Des de la Regidoria d'Urbanisme, Territori i Infraestructures ha volgut donar resposta a una antiga reivindicació de l'Associació de Veïns de Sant Roc pels problemes d'accessibilitat que generen els fanals ubicats al mig de la vorera, que ocasionen que no es puguen transitar amb normalitat persones amb mobilitat reduïda o amb carrets. A més a més la ubicació dels fanals junt amb arbres frondosos creant zones de poca il·luminació.


Per aquest motiu el regidor Valentín Mateos responsable de les àrees d'Infraestructura i vies públiques junt amb el personal tècnic d'Infraestructures s'ha reunit amb els veïns de la plaça de l'hort del Satisfet amb la col·laboració de l'Associació de Veïns per tal de buscar una solució satisfactòria.


La proposta que s'ha consensuat amb els veïns que han participat ha sigut traure els fanals de la vorera la calçada tenint en compte l'opinió dels veïns de la ubicació on causarien menys molèsties per tal de permetre l'accessibilitat i tenint en compte que es reforçaran aquelles que tinguen perill de ser colpejades per vehicles. També s'ha agafat el compromís d'ampliar la vorera en futures actuacions a l'alineació dels escocells dels arbres per tal que aquests fanals queden recollits. També es realitzarà un estudi lumínic per saber la idoneïtat de canviar els bàculs dels fanals per altres més curts que no interferisquen amb els arbres.


Tant les lluminàries de la vorera com les del parc de l'Hort del Satisfet seran renovades per plaques LED que suposen una millora de lluminositat i més estalvi energètic al voltant d'un cinquanta per cent. Aquesta actuació s'emmarca dins de la tercera fase del pla de millora de l'eficiència energètica que està duent a terme la Regidoria d'Infraestructures de l'Ajuntament de Silla gràcies a una subvenció de la Conselleria i amb el qual es renovarà pràcticament la totalitat de les lluminàries de l'espai urbà.

Aprofitant la reunió també s'han traslladat altres problemes de la zona, com l'estat de diverses rajoles que estaven soltes o que cimente la junta entre la tanca del parc i la vorera per tal d'evitar la proliferació de males herbes. Aquests treballs es començaren a executar en finalitzar la reunió.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167