Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > DESENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'AMPA DEL CEIP LLUÍS VIVES
 DESENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'AMPA DEL CEIP LLUÍS VIVES
04/12/2018
DESENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB L'AMPA DEL CEIP LLUÍS VIVES
La Regidoria de Participació facilita que el veïnat delibere per fer propostes de millora per al poble
Arxius Associats
cartell_lluis_vives
El passat 29 de novembre va tindre lloc la sessió del programa SOMIEM Silla amb l'AMPA del CEIP Lluís Vives. El programa SOMIEM Silla està impulsat per la Regidoria de Participació on, mitjançant sessions dinàmiques i obertes a tothom als espais de les associacions del poble, la ciutadania pot participar i influir en les polítiques públiques.

En cada sessió, una associació diferent obri els seus espais al veïnat per deliberar i recollir informació i propostes al voltant del nostre municipi per tal d'exposar les prioritats del veïnat. D'aquesta forma es pretén construir un coneixement col·lectiu que fonamente les decisions polítiques, decisions que han d'estar basades en les prioritats de la societat civil de Silla i connectades en pro del bé comú.

L'AMPA del CEIP Lluís Vives va destacar positivament qüestions com la decoració nadalenca que s'ha realitzat al municipi, les activitats per a xiquets que s'organitzen en el poble, especialment el cinema infantil i el programa de jocs als parcs en estiu, i els processos participatius en els que se li dóna importància a la veu de la ciutadania.

Les persones assistents van proposar la possibilitat de realitzar millores en relació a l'accés a la piscina municipal o amb la convivència cívica i el control i conscienciació amb el consum d'alcohol als parcs i espais infantils.

La propera sessió, oberta a tota la ciutadania, serà el 20 de desembre amb l'AMPA del CEIP Sant Roc a les 15:30 h.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167