Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza el projecte de ràdio comunitària «Veus Migrants» amb una sessió d'entrevistes
Finalitza el projecte de ràdio comunitària «Veus Migrants» amb una sessió d'entrevistes
30/11/2018
Finalitza el projecte de ràdio comunitària «Veus Migrants» amb una sessió d'entrevistes
El projecte «Veus Migrants» forma part de l'IMPULSA Silla 2018
Sessió 4_Entrevistes a polítics (1)
Sessió 4_Entrevistes a polítics (2)
Sessió 4_Entrevistes a polítics (3)
Sessió 4_Entrevistes a polítics (4)
Ahir es va realitzar la sessió de tancament del cicle de ràdio «Veus Migrants» en el qual les participants entrevistaren al regidor de participació Salva Mestre, a la regidora d'educació Raquel Sánchez i al membre de l'associació Telehorta Agustí Madrigal.


Aquesta sessió va ser molt agradable i es va parlar de la importància de la ràdio i de les eines comunicatives, així com de les polítiques d'inclusió (tant de la infància des dels centres escolars com de les persones adultes) i de la convivència ciutadana.


Les participants del projecte, que formen part del taller d'alfabetització de l'Escola de Persones Adultes de Silla, tancaren la sessió convidant a les persones oients a la Gala de presentació dels projectes de l'Impulsa Silla 2018 que es celebrarà el proper 14 de desembre a les 18:30h al Carme Valero.


A partir de la pròxima setmana estaran disponibles els podcast de les sessions desenvolupades perquè puguen escoltar-se.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167