Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > TORNA L'ESPECTACULAR FESTA DE L'ENCESA DE LLUMS DE NADAL
TORNA L'ESPECTACULAR FESTA DE L'ENCESA DE LLUMS DE NADAL
28/11/2018
TORNA L'ESPECTACULAR FESTA DE L'ENCESA DE LLUMS DE NADAL
Divendres 30 de desembre, a les 17 hores, a la plaça del Poble
Cartell Festa Encesa (1)
LAYOUT 2a Festa de l'encesa
L'Ajuntament de Silla vol que el Nadal arribe amb alegria al nostre poble! Enguany tornarem a il·luminar de forma especial el poble i ho celebrarem amb una gran festa en què participe tothom, on els xiquets i les xiquetes seran els autèntics protagonistes. L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, ha destacat que «Enguany, tornarem a rebre el Nadal amb alegria, i farem que la llum de la il·lusió i l'esperança entre a totes les cases».
L'arbre de Nadal gegant que s'està instal·lant a la plaça és possible gràcies a un projecte d'ocupació, el Taller d'Ocupació «Silla en Marxa» en què 30 persones desocupades s'estan formant i treballant per buscar una nova oportunitat laboral. A més de la plaça, s'il·luminarà el parc de l'Estació, la Rambla de la Independència i plaça del Mercat Vell.

A més, com a novetat, aquest any s'han instal·lat tres arbres d'un tamany més menut al Parc del Molí de Magalló, al Parc de l'Alteró i al Parc Sant Roc, amb la intenció que la festa del Nadal també arribe als barris.

El dia 30 de novembre, a les 17 de la vesprada, ningú no es pot perdre aquest esdeveniment que farà gaudir a grans i menuts. A més de la XIII Trobada de Cors infantils, s'ha preparat berenar per als xiquets i xiquetes; diferents tallers infantils d'instruments musicals, xapes roqueres i fotos de nadal; ens visitaran personatges infantils, la castanyera i alguna sorpresa més. Al Cub dels Desitjos penjarem els desitjos dels sillers i silleres que, de segur, es faran realitat el proper any.

Després de l'acte de l'Encesa de l'Arbre de Nadal que tindrà lloc a les 18.30 hores, els xiquets i xiquetes podran gaudir d'un espectacular concert a càrrec dels RAMONETS.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167