Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'AFIC de l'Ajuntament de Silla 2ª millor Agència de la CV, segons la Conselleria d'Economia
L'AFIC de l'Ajuntament de Silla 2ª millor Agència de la CV, segons la Conselleria d'Economia
28/11/2018
L'AFIC de l'Ajuntament de Silla 2ª millor Agència de la CV, segons la Conselleria d'Economia
L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá ha arreplegat el diploma de reconeixement d'aDES i de l'Ajuntament de Silla com a 2ª Agencia en rànquing de la Comunitat Valenciana de les Agències AFIC, Foment d'Iniciatives Comercials, de les més de 100 agències que conformen la Red Afic, per la seua activitat de promoció i suport al comerç.
iniciatives_comercials02
iniciatives_comercials03
iniciatives_comercials04
iniciatives_comercials05
L'acte ha tingut lloc en el 7é Congrés de la Red Afic, que es celebra dies 27 de novembre a Alzira.

D'aquesta manera aDES i la seua Agència de Foment d'Iniciatives Comercials es consolida entre les millors Agències Afic de la Comunitat Valenciana i és distingida per la Direcció General de Comerç i Consum per "la implicació i l'esforç continuat, així com l'innegable compromís amb el comerç de Silla que l'ha fet posicionar-se en el 2017 com la número 2 de les més de 100 agències de la Xarxa Afic".

Des de l'AFIC de Silla s'han posat en marxa destacades iniciatives de promoció i animació comercial, a més d'oferir als seus comerciants interessants serveis com la formació a través d'una innovadora iniciativa l'ESCOLA DE COMERÇ, i la difusió del comerç través del Portal del Comerciant.

El Regidor de Promoció Econòmica Josep Melero ha destacat que el reconeixement que la conselleria d'econòmica de la Generalitat Valenciana ens hi ha atorgat demostra el compromís que per a l'ajuntament de Silla té el comerç de proximitat. El comerç de proximitat fa poble i és un factor de cohesió social. Per altra banda, l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá ha volgut valorar "el gran treball que es realitza des de l'àrea de promoció econòmica de l'ajuntament de Silla. Promocionant i ficant el valor el comerç local guanyem tots."
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167