Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SILLA ATORGA ELS PORROTS D'HONOR
SILLA ATORGA ELS PORROTS D'HONOR
26/11/2018
SILLA ATORGA ELS PORROTS D'HONOR
Paco López, el CEIP Verge dels Desemparats, l'Associació Cultural Amics de la Poesia i Jaume Pérez Montaner són els guardonats.
WhatsApp Image 2018-11-26 at 09.49.51
WhatsApp Image 2018-11-26 at 10.04.04
WhatsApp Image 2018-11-26 at 10.04.05 (2)
WhatsApp Image 2018-11-26 at 10.04.05 (3)
WhatsApp Image 2018-11-26 at 10.04.06
WhatsApp Image 2018-11-26 at 10.04.06 (1)
Divendres passat va tindre lloc el lliurament dels Porrot d’Honor, dins de la Setmana de les Lletres Valencianes, un dels esdeveniments més esperat al llarg de l’any ja que aquests guardons suposen el màxim reconeixement cultural, cívic i esportiu que l’Ajuntament de Silla atorga als veïns i veïnes que, per la seua professionalitat, dedicació i constància han destacat i destaquen dins dels seus respectius treballs.


També s’ha lliurat el Porrot d’Honor de les Lletres Valencianes, màxima distinció honorífica que l'Ajuntament de Silla atorga a institucions o personalitats que, per la seua tasca o trajectòria, són mereixedors del nostre guardó i que aquest any ha recaigut en l’escriptor i poeta Jaume Pérez Montaner.
 

L'acte va estar presidit per l'alcalde, Vicente Zaragozà, acompanyat pels regidors i regidores Ivan Cuenca, Josefina Zaragozá, Felipe García, Raquel Sánchez, Josep Melero, Valentín Mateos i Salvador Mestre. També van assistir-hi els regidors del PP, Serafín Simeón i Carolina Manzano; el regidor de C’s, Juan Fuster, i el regidor d’Els Verds, Antonio Navarro.

 
L'acte va començar amb el lliurament del Porrot a l'Activitat Esportiva, que enguany ha premiat l'entrenador del Llevant UE Paco López per la seua dedicació i professionalitat dins del món esportiu. El regidor d'Esports, Felipe Garcia, li va fer lliurament del guardó i, amb el seu discurs, va ampliar els mèrits pels quals ha rebut aquesta merescuda distinció. 

 

A continuació, es va lliurar el Porrot a l'Activitat Cívica. Enguany aquest mèrit va correspondre a les CEIP Verge dels Desemparats de Sills. Raquel Sánchez, regidora d’Educació, li va fer lliurament d’aquest guardó al director del centre i li va donar l’enhorabona destacant el seu treball per les seues accions formatives, i per ser un col·legi capdavanter en l'educació en valencià.

 

Abans de fer lliurament del Porrot d’Honor a les Lletres Valencianes, es va lliurar el Porrot a l'Activitat Cultural, que aquest any es va atorgar a  la Associació Cultural Amics de la Poesia per la seua trajectòria cultural al nostre poble. El regidor, Valentín Mateos, va destacar les iniciatives de l'associació per aproximar la poesia a tota la ciutadania i portar el nom de Silla per tot arreu. 

  

Quasi arribant al final de l’acte, vam poder escoltar a Abelard Alba tocant la guitarra. Després va arribar el moment culminant de la nit amb el Porrot d’Honor de les Lletres Valencianes que aquest any es va atorgar a  Jaume Pérez Montaner. Per ampliar els mèrits del guardonat ens va parlar el professor Dominic Keown, a continuació, l’alcalde Vicente Zaragozá va recalcar la importància d’aquests premis que ajuden a mantindre la nostra cultura, i la nostra llengua vives.

 

En finalitzar l'acte d'atorgament dels Porrots d'Honor 2018, es va fer un vi de honor per a tots als assistents.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167