Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > OBERT EL TERMINI PER PRESENTAR PROJECTES CULTURALS I SOCIALS A LA SEGONA EDICIÓ DE L' «IMPULSA SILLA 2019»
OBERT EL TERMINI PER PRESENTAR PROJECTES CULTURALS I SOCIALS A LA SEGONA EDICIÓ DE L' «IMPULSA SILLA 2019»
21/11/2018
OBERT EL TERMINI PER PRESENTAR PROJECTES CULTURALS I SOCIALS A LA SEGONA EDICIÓ DE L' «IMPULSA SILLA 2019»
Els guanyadors de les subvencions seran elegits pel veïnat mitjançant la participació ciutadana
impulsa_silla_20194
Totes aquelles persones i/o entitats ciutadanes que tinguen un projecte d'activitats lúdiques i socioculturals orientat a estimular la vida cultural i social de la localitat poden presentar les sol·licituds fins al pròxim 31 de desembre de 2018. El pressupost màxim assignat a cada projecte serà de 2.500 euros. En la fase d'avaluació preliminar, es valorarà positivament que les activitats fomenten aspectes com ara la interculturalitat, la igualtat de gènere i la inclusió de la diversitat.

Per segona vegada es convoca a Silla aquesta innovadora iniciativa, promoguda per la regidoria de Transparència, Comunitat i Participació. "Amb l'Impulsa Silla, ampliem l'àmbit de la participació ciutadana mitjançant l'assignació de recursos públics a la subvenció de projectes que incidisquen en el desenvolupament social i comunitari del nostre poble", ha remarcat el regidor de Transparència, Comunitat i Participació, Salva Mestre.

El termini de presentació de projectes per al programa «IMPULSA Silla 2019», que en aquesta segona edició compta amb una dotació pressupostària de 5.000 euros, estarà obert fins al 31 de desembre de 2018. Cada projecte guanyador disposarà d'un pressupost màxim de 2.500 euros. Aquest pla té l'objectiu de finançar projectes d'animació social i cultural que tinguen com a finalitat desenvolupar la vida cultural i la cohesió comunitària de Silla. Així, tots els projectes hauran de realitzar-se al municipi. El termini màxim d'acompliment dels projectes serà de 9 mesos.

L'avaluació de projectes
L'avaluació de projectes tindrà positivament en compte activitats que promocionen la interculturalitat, la igualtat de gènere, la inclusió de la diversitat, la memòria històrica, la protecció del medi ambient i/o el benestar animal o vegetal. De la mateixa manera, els plans proposats hauran de promoure el llenguatge no sexista. Es tindrà en compte que no repliquen «allò que ja estiga fent-se dins de les promocions, els projectes i les actuacions de les diferents regidories de l'Ajuntament de Silla», segons estableixen les bases de la convocatòria que es poden consultar a la Base Nacional de Datos de Subvenciones en aquesta adreça electrònica www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index i amb el codi identificador 422961.

Els projectes guanyadors es decidiran mitjançant un procés de participació ciutadana.

Per tant, els projectes que hagen estat estimats positivament en la primera fase passaran a una segona fase on, mitjançant un procés de participació ciutadana, es decidirà finalment quins seran els projectes guanyadors.

Consulta les bases reguladores i les preguntes més freqüents al següent enllaç açí.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167