Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'alumnat de Silla commemora el Dia Internacional dels Drets de la Infància
L'alumnat de Silla commemora el Dia Internacional dels Drets de la Infància
20/11/2018
L'alumnat de Silla commemora el Dia Internacional dels Drets de la Infància
Aquesta campanya s'inclou dintre del programa de participació infantil "De l'aula al carrer" que promou el dret a la participació infantil.
Drets infància
Drets infància
Drets infància
Drets infància
Aquest matí l'alumnat de sisè curs del CEIP El Patí i el CC Sagrada Família han treballat una unitat didàctica sobre el dia internacional dels drets de la infància.

Aquesta campanya s'inclou dintre del programa de participació infantil «De l'aula al carrer» que promou el dret a la participació infantil i està dirigida a tot l'alumnat del municipi de tercer a sisè de primària.

A través d'un conjunt d'activitats l'alumnat reivindica els drets dels xiquets i xiquetes amb motiu del Dia Internacional dels Drets de la Infància, que se celebra cada 20 de novembre per recordar la importància de la protecció, la salut i l'educació dels xiquets i xiquetes del món.

La celebració d'aquest Dia Internacional dels Drets de la Infància a Silla, inclòs dins del Programa de «De l'aula al carrer» impulsat per les Regidories de Participació i Educació, ha estat presentat aquest matí per la regidora d'educació Raquel Sánchez i el regidor de participació Salva Mestre, que han donat detalls sobre les activitats i els drets de la infància als mateixos centres educatius.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167