Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Continua el Impulsa Silla 2018, amb «Veus Migrants»
Continua el Impulsa Silla 2018, amb «Veus Migrants»
20/11/2018
Continua el Impulsa Silla 2018, amb «Veus Migrants»
El projecte consta d'un cicle de programes de ràdio fets per dones migrants i es grava a les instal•lacions de Telehorta
Veus_Migrnats
Veus_Migrants
Veus_Migrants
La setmana passada va tindre lloc la segona sessió del projecte «Veus Migrants» on les dones participants van compartir experiències alhora que van aprendre el funcionament de la ràdio i practicaren la comunicació i l'idioma en un espai distès. Concretament, en la sessió van parlar de com va ser la seua experiència en arribar a Silla i com van aprendre les primeres paraules per poder comunicar-se. L’objectiu d’aquest projecte és la difusió de referents positius per a totes les persones migrants i la producció de discursos que promoguen la diversitat i la igualtat real.

El projecte «Veus Migrants» s'està desenvolupant amb les alumnes d’Alfabetització de l’Escola de Persones Adultes de Silla.  

El cicle de ràdio continuarà durant el mes de novembre amb una temàtica diferent a tractar en cada programa.

Aquest projecte està subvencionat dins del programa Impulsa Silla dissenyat per la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació per a vincular la participació ciutadana amb la financiació d'activitats lúdiques i intervencions de tipus comunitari al municipi de Silla i que incidisquen en el desenvolupament de la cultura i la cohesió social de la comunitat al municipi. 

El projecte "Veus migrants" s'està coordinant amb les regidories de Cultura i d'Educació.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167