Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'EQUIP DE GOVERN RENDEIX COMPTES AL VEÏNAT
L'EQUIP DE GOVERN RENDEIX COMPTES AL VEÏNAT
16/11/2018
L'EQUIP DE GOVERN RENDEIX COMPTES AL VEÏNAT
Aquesta sessió semestral de rendició de comptes s'ha celebrat a la seu de l'associació de veïns i veïnes de Sant Roc.
Rendició de comptes
Rendició de comptes
Ahir es va celebrar a la seu de l'associació de veïns i veïnes de Sant Roc la rendició de comptes semestral en la qual l'equip de govern local va respondre les diferents qüestions que els va plantejar la ciutadania, relatives entre moltes altres, a la problemàtica de les antenes de telefonia mòbils situades a diferents punts del municipi, els problemes amb alguns equipaments del poliesportiu o la il·luminació i ordenació urbana en alguns barris del municipi.


Amb aquestes rendicions de comptes públiques impulsades per la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació, el govern posa de manifest una gestió que, amb aquests mecanismes, persegueix un treball transparent i participatiu.
Aquesta iniciativa, que té lloc de forma semestral, té com a objectiu promoure la democràcia participativa i el control ciutadà a nivell local. A més, genera diàleg entre les autoritats i la ciutadania sobre la gestió de l'Ajuntament sota els principis d'obligació de rendir comptes, participació i transparència.


En aquesta última sessió, s'ha optat per canviar la ubicació i s'ha tret del centre del poble, ja que així es fa un pas endavant respecte a la visibilització de la rendició. Cal afegir que la sessió va ser retransmesa en streaming per les xarxes socials. En aquesta ocasió, com a novetat, i amb el propòsit de permetre a tota la ciutadania participar-hi, per primera vegada els ciutadans i ciutadanes que ho desitgen van poder participar enviant les seues preguntes per escrit, correu electrònic, o en vídeo a participacio@silla.es
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167