Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Arranca el taller de valencià per a alumnes nouvinguts
Arranca el taller de valencià per a alumnes nouvinguts
15/11/2018
Arranca el taller de valencià per a alumnes nouvinguts
Des de hui, dia 15 de novembre, comença un taller de valencià per a l'alumnat nouvingut que cursen estudis d'educació primària als centres educatius de Silla.
imagen

Des de la Regidoria de Benestar Social i Salut Pública i la Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut; Educació; Normalització Lingüística, i Igualtat, es va detectar aquesta necessitat al començament del curs escolar i s’ha posat en marxa de forma conjunta aquesta iniciativa que pretén facilitar a l’alumnat que arriba d’altres comunitats autònomes o altres països, l’adaptació i coneixement a la llengua valenciana mitjançant un programa d’immersió lingüística utilitzant com a eina pedagògica el joc.

 

El taller es durà a terme en l’Espai Jove, un dia a la setmana amb la intenció de tindre la mateixa durada que el curs escolar.

Les persones interessades poden informar-se en Serveis Socials, edifici Font de la Bàscula tots els matins de 9 a 14 hores o per telèfon al 961212222.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167