Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > "Localitza Salut", El Ministeri de Sanitat crea un nou fitxer del Ministeri
"Localitza Salut", El Ministeri de Sanitat crea un nou fitxer del Ministeri
15/11/2018
"Localitza Salut", El Ministeri de Sanitat crea un nou fitxer del Ministeri
Amb aquest mapa de recursos en es pretén donar visibilitat i valor a totes aquelles estructures i accions amb què compta cada municipi
logo_Hazloporti3
logo_min
localiza

El Ministeri de Sanitat crea un nou fitxer automatitzat amb dades de caràcter públic "Localitza Salut", una nova aplicació informàtica que dóna suport a la implementació local de la promoció de la salut i prevenció en el Sistema Nacional de Salut.

La finalitat del fitxer és la creació d'un mapa de recursos en el qual es pretén donar visibilitat i valor a totes aquelles estructures i accions amb què compta el municipi i que contribueixen a la salut i el benestar de la ciutadania, així com facilitar la accessibilitat dels veïns / es a aquests recursos.

 Aquest mapa forma part de l'Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el SNS, elaborada pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, al costat de les CCAA i Societats científiques.

Les dades seran obtingudes de les pàgines web de cada un dels recursos, de la web de l'Ajuntament de Silla i de les pàgines grogues o bé facilitades pels interessats que així ho sol·liciten.

Seran publicats a la web: https://localizasalud.msssi.es/maparecursos/main/


Més informació: www.silla.es/salut-publica/ciutats-saludables

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167