Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament reforça la neteja viària amb una nova màquina d'hidroneteja
L'Ajuntament reforça la neteja viària amb una nova màquina d'hidroneteja
15/11/2018
L'Ajuntament reforça la neteja viària amb una nova màquina d'hidroneteja
Aquesta màquina, complementa el servei de neteja existent a la nostra població
7cdf6077-e4cc-4b39-b273-b1924e4fc0f2
Màquina Neteja
Màquina Neteja
Màquina Neteja

L'Ajuntament de Silla, ha presentat aquest matí al Passatge Rex, la nova màquina d'hidroneteja que reforçarà el Servei de Neteja.

L'alcalde de Silla ha recordat que un dels Eixos del Pla Estratègic de Neteja Viària 2016-2019 era la inversió en una nova maquinària, que complementara el servei ja existent. "Aquest nou equip, permetrà netejar més a fons els nostres carrers millorant així la seua imatge i salubritat".

Aquesta màquina, que a més, també a través de l'aigua a pressió permetrà la neteja de taques o pintades en el mobiliari urbà començarà a treballar pels diferents punts negres de la població que concentren un major índex de brutícia, i els parcs i espais públics més transitats.

A més de l'adquisició de la nova màquina, l'Ajuntament, gràcies als diferents plans d'ocupació ha pogut contractar tres persones que també es dedicaran a netejar més a fons els carrers del nostre poble.

L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, ha destacat que, gràcies a la nova maquinària i l'equip humà destinat a la neteja "L'adquisició de la nova maquinària ens convertix en un referent a escala comarcal pel que fa a equipació i recursos que es destinen a la neteja viària"

Per altra banda, el regidor de Territori, Urbanisme i Infraestructures Valentin Mateos, responsable del servei de neteja ha volgut recordar que "es continua treballant per tindre un poble més net i aquesta vegada ho fem generant ocupació, un objectiu bàsic és ens vam marcar aquesta legislatura."

Durant la primera fase esta previst que es neteje el paviment de les següents zones:

 

 1. Passatge Rex
 2. Parc de l’Estació
 3. Plaça del  Poble
 4. Plaça del Mercat Vell
 5. Carrer de Sant Rafael
 6. Carrer de Sant Josep
 7. Carrer del Castell
 8. Carrer de la Llibertat
 9. Zona del Centre Multifuncional Carmen Valero
 10. Parc de l’Alteró
 11. Parc de l’Hort del Satisfetxo
 12. Parc del Molí de Magalló
 13. Parc de la Senyoria
 14. Plaça dels Germans Iborra
 15. Era de la Catarra
 16. Plaça de Sanchis Guarner
 17. Plaça de Morella

 

També es contempla que en cas de necessitat urgent o un esdeveniment multitudinari que ho requerisca, s’actuarà immediatament sobre la zona afectada.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167