Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > EL JURAT DEL I PORROT JOVE DE NARRATIVA ES REUNEIX A L'AJUNTAMENT
EL JURAT DEL I PORROT JOVE DE NARRATIVA ES REUNEIX A L'AJUNTAMENT
15/11/2018
EL JURAT DEL I PORROT JOVE DE NARRATIVA ES REUNEIX A L'AJUNTAMENT
Han avaluat les obres finalistes de l'alumnat de 6é de primària, 4t de l'ESO i 2n de batxillerat
Jurat I Porrot Jove

El 12 de novembre es va reunir el Jurat del I Porrot Jove de Narrativa per tal d’avaluar les obres finalistes de l’alumnat de 6é de primària, 4t de l’ESO i 2n de batxillerat presentades pels col·legis i instituts: 13 obres de primària, 8 de secundària i 6 de batxillerat. 

El Jurat, format per Francesc López Sánchez, Núria Molons Puig, Asunción M. Garcia Morales, Eduard Pastor Tormo i Xavier Gomis Llorens, ha volgut felicitar els centres educatius i tot l’alumnat que ha participat en aquest I Porrot Jove. Per al Jurat «Llegir i escriure són actes gratificants que ens ajuden a formar-nos millor».

El veredicte del Jurat es farà públic en la gala del lliurament dels porrots d’honor de la Setmana de les Lletres Valencianes, el 23 de novembre, a les 20 hores, al Centre Cultural Carmen Valero.

La Regidoria de Normalització Lingüística i Educació, a través de l’Agència de Promoció del Valencià, ha creat un apartat específic en la pàgina web perquè es puguen consultar les bases i les obres finalistes.

http://www.silla.es/normalitzacio-linguistica/porrot-jove-de-narrativa

Segons la regidora, Raquel Sánchez, «A partir del dia lliurament dels premis també es podran consultar i llegir les obres guanyadores d’aquest Porrot Jove que naix per promoure i difondre l’ús literari del valencià entre els nostres joves».

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167