Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > NOVENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB EL CLUB BÀSQUET SILLA
NOVENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB EL CLUB BÀSQUET SILLA
09/11/2018
NOVENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB EL CLUB BÀSQUET SILLA
La Regidoria de Participació facilita que el veïnat delibere per fer propostes de millora per al poble
Arxius Associats
IMG_20181105_195729
IMG_20181105_202626
El passat dilluns 5 de novembre va tindre lloc al Poliesportiu la sessió novena del programa SOMIEM Silla amb el Club Bàsquet Silla. El programa SOMIEM Silla està impulsat per la Regidoria de Participació on, mitjançant sessions dinàmiques i obertes a tothom als espais de les associacions del poble, la ciutadania pot participar i influir en les polítiques públiques.

En cada sessió, una associació diferent obri els seus espais al veïnat per deliberar i recollir informació i propostes al voltant del nostre municipi per tal d'exposar les prioritats del veïnat. D'aquesta forma es pretén construir un coneixement col·lectiu que fonamente les decisions polítiques, decisions que han d'estar basades en les prioritats de la societat civil de Silla i connectades en pro del bé comú.
Aquesta última sessió del SOMIEM Silla ha estat també positiva, i els membres del Club Bàsquet Silla, van destacar entre altres coses, la implicació del personal de consergeria en el bàsquet i la predisposició a ajudar en totes les activitats, així com l'estructura col·laborativa que hi ha entre clubs esportius i les millores realitzades al municipi en la plaça del Poble i la construcció del Carme Valero.

Però també hi va haver lloc per a la crítica constructiva. Els assistents van rebutjar la falta de consciència cívica de les persones propietàries de gossos que no arrepleguen les caques o deixen orinar en instal·lacions públiques i la falta de cura en qüestions de gestió esportiva. També van demandar que es pinten les pistes exteriors i interiors de bàsquet al Poliesportiu. Podeu veure totes les conclusions de la sessió fent click ací.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167