Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > I Encontre Internacional a Silla del programa europeu Clue to Inclusion
I Encontre Internacional a Silla del programa europeu Clue to Inclusion
05/11/2018
I Encontre Internacional a Silla del programa europeu Clue to Inclusion
Del 31 d'octubre al 2 de novembre ha tingut lloc a Silla el I Encontre Internacional del projecte Clue to Inclusion, finançat per la Unió Europea en el que participem al costat de set entitats de Finlàndia, Noruega, Holanda i Espanya.
IMG-20181101-WA0002
IMG-20181101-WA0006
IMG-20181102-WA0002
IMG-20181102-WA0008
IMG-20181102-WA0013

El projecte Clue to Inclusion del qual és soci l'Ajuntament de Silla tindrà una duració d'un any, està dirigit als joves entre 16 i 25 anys. Amb aquest projecte es pretén millorar la formació i l'ocupació dels joves, mitjançant la unió de l'educació formal i no formal, la transferència de les millors pràctiques entre aquestes, així com desenvolupar un mètode i una ferramenta per fer visibles les competències juvenils.


En aquest projecte participen entitats pioneres en matèria de formació juvenil de Finlàndia, Noruega i Holanda, de fet el programa Garantia Juvenil va ser creat a Finlàndia. Silla amb el projecte « Silla let's go"

train to the employment for Young people" s'ha situat com un municipi capdavanter en programes de formació i ocupació per als joves, que ha cridat l'atenció de Finlàndia i Noruega per ser un pont entre la formació formal i no formal.


En aquest I Encontre s'han presentat totes les entitats, les accions que realitzen, s'han entrevistat a joves participants en els programes municipals per part d'un investigador de Noruega, s'han assentat les bases del contingut del projecte a desenvolupar pels joves i generar grups de joves de Silla que interactuaran amb els noruecs i finlandesos. A més s'ha començat a estudiar un conveni bilateral de Silla en Finlàndia per l'intercanvi de joves en turisme i la promoció d'aquest sector.


Els socis internacionals han destacat de Silla a més del seu projecte, la seua hospitalitat, el menjar i la ruta guiada pel municipi que els van realitzar els alumnes del Taller d'Ocupació Avalem Joves de Turisme,

El proper encontre del projecte programa europeu Clue to Inclusion, tindrà lloc en Finlàndia en el mes de març on estarà la representació de l'Ajuntament de Silla.

Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167