Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Silla rescata dos cavalls a la V-31
La Policia Local de Silla rescata dos cavalls a la V-31
31/10/2018
La Policia Local de Silla rescata dos cavalls a la V-31
El centre de coordinació d'emergències 112 ha donat l'avís a la Policia Local de Silla de la presència de dos cavalls a la Pista de Silla que han provocat diversos accidents.
cavalls03
cavalls04
Aquesta matinada la Policia Local de Silla ha rescatat dos cavalls que han provocat diversos accidents a la pista de Silla, concretament a l'altura de l'eixida 6 entre Silla i Beniparrell.

Els cavalls es van endinsar de ple sobre l'asfalt, provocant importants retencions en aquest punt de la pista, a més de diversos accidents, entre ells, la col·lisió d'un camió i un autobús.

Finalment els agents de la Policia Local de Silla, que van acudir al lloc dels fets, després d'un avís del centre de coordinació d'emergències 112, van aconseguir que els animals és tranquil·litzaren i se situaren en l'exterior dels carrils de circulació on van poder ser conduïts fins a una zona segura, on les autoritats competents van fer les pertinents gestions per localitzar la persona propietària dels animals.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167