Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > La pròxima setmana es reprenen les obres d'urbanització de l'Alteró
La pròxima setmana es reprenen les obres d'urbanització de l'Alteró
31/10/2018
La pròxima setmana es reprenen les obres d'urbanització de l'Alteró
Aquesta important intervenció, ajudarà a dignificar una de les entrades més importants de la nostra població
mapa_laltero
laltero03
laltero05
laltero06
laltero07
Després d'aprovar-se en plenari d'octubre celebrat ahir, la setmana que ve està previst que comencen les obres d'urbanització corresponents a la unitat d'execució 2 del polígon de l'Alteró, que tindran una duració estimada de 2 anys.

L'Ajuntament de Silla, ha arribat a un acord amb l'agrupació d'interés urbanístic Unitat d'Execució 2 Altero, que la primera fase de les obres siga la urbanització de l'últim tram del carrer de València, fins a l'avinguda de l'Albufera.
Aquesta intervenció que finalitzarà a principis del 2019, contempla la pavimentació del tram i la dotació dels serveis urbanístics corresponents com la construcció de les voreres, i zones verdes, la col·locació del mobiliari urbà i la implantació dels subministraments d'aigua, enllumenat i sanejament.

Aquestes obres d'urbanització que completaran la urbanització del barri de l'Alteró posaran fi a l'estat precari en què es trobava una part del barri amb solars en desús que generaven molèsties al veïnat degut a la proliferació d'insectes i altres plagues. Suposarà una millora de l'entorn de la que és una de les principals vies d'entrada a la ciutat a causa de la dotació de serveis i zones verdes, a més d'una millora en l'accessibilitat i la seguretat per als veïns i treballadors del polígon de l'Alter que fins ara anaven a peu o en bicicleta per un carrer sense urbanitzar. Com a resultat aquestes obres generaran la creació d'un parc de habitatges noves, necessàries en aquests moments en que està tornant a augmentar la demanda.

Per a l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, aquesta obra suposa "Continuar dignificant les entrades al nostre poble. Gràcies a aquesta actuació d'una iniciativa privada, veurem com es fa realitat la demanda del veïnat de la zona, que veurà dintre de poc urbanitzat un tram on l'Ajuntament no podia intervenir, per no ser de la nostra competència".

En paraules de Valentín Mateos regidor d'Urbanisme, "la reanudació de les obres és un fet de gran importància que afectarà positivament al veïnat de Silla i que ha sigut fruit de l'esforç dedicat per aquesta regidoria en coordinació amb els membres Agrupació d'Interés Urbanístic responsables de les obres. A més, avança que és previsible que en poc de temps les obres d'El Rajolar i l'Alter també puguen ser represes."
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167