Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > SETENA I VUITENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB AESI I L'AMPA DE L'IES ENRIC VALOR
SETENA I VUITENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB AESI I L'AMPA DE L'IES ENRIC VALOR
22/10/2018
SETENA I VUITENA SESSIÓ DEL SOMIEM SILLA AMB AESI I L'AMPA DE L'IES ENRIC VALOR
La Regidoria de Participació facilita que el veïnat delibere per fer propostes de millora per al poble
Arxius Associats
IMG_7465
IMG_7466
AMPA
Els passats dies 22 i 25 d'octubre van tindre lloc a les seues respectives seus, les sessions setena i vuitena del programa SOMIEM Silla amb l'Associació d'Empresaris de Silla i l'AMPA de l'IES Enric Valor. El programa SOMIEM Silla està impulsat per la Regidoria de Participació on, mitjançant sessions dinàmiques i obertes a tothom als espais de les associacions del poble, la ciutadania pot participar i influir en les polítiques públiques.

En cada sessió, una associació diferent obri els seus espais al veïnat per deliberar i recollir informació i propostes al voltant del nostre municipi per tal d'exposar les prioritats del veïnat. D'aquesta forma es pretén construir un coneixement col·lectiu que fonamente les decisions polítiques, decisions que han d'estar basades en les prioritats de la societat civil de Silla i connectades en pro del bé comú.

Aquestes últimes sessions del SOMIEM Silla ha estat també molt positiva, a AESI, s'han suggerit entre altres coses, la signatura d'un conveni per donar suport econòmic a les activitats que es desenvolupen per fomentar el comerç, que se situen espais d'aparcament per a càrrega i descàrrega amb limitació de temps d'estacionament a les portes dels comerços. A més d'habilitar espais per promocionar campanyes i informació.

Per altra banda, els assistents a la jornada a l'IES Enric Valor, van proposar algunes coses com habilitar un servei d'orientació a les famílies que realitze mediacions amb els centres educatius per a problemàtiques a l'entorn educatiu, habilitar altre espai juvenil prop de l'IES Enric Valor, o instal·lar un sostre en alguna part del pati de l'IES per protegir del sol i de la pluja. Podeu veure totes les conclusions de la sessió fent click ací.

La propera sessió del programa SOMIEM Silla tindrà hui dilluns 5 de novembre amb el Club de bàsquet Silla al despatx del club, al poliesportiu.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167