Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Cap de setmana solidari i participatiu a Silla
Cap de setmana solidari i participatiu a Silla
29/10/2018
Cap de setmana solidari i participatiu a Silla
Ogro: El Musical, i la runcàncer a benefici de l'AECC, Win to Win, organitzat pel CO Tola, i una MasterClass de Zumba a favor de TEAyudamos
ogro
wintowin01
wintowin
wintowin03
wintowin04
wintowin05
runcancer201801
runcancer201802
teayudamos
El cap de setmana a Silla ha estat ple d'actes de caràcter social i solidaris. El divendres a la nit al centre cultural Carmen Valero, va tindre lloc, l'Estrena Nacional d'Ogro: El musical, de la companyia Infinity, a benefici de l'Associació Espanyola contra el càncer.

L'acte va comptar amb més de 400 assistents, entre els quals van destacar la presidenta de la junta local de Silla de l'AECC Encarna González, i els i les membres de la seua Junta, l'alcalde de Silla Vicente Zaragozá, la regidora de festes Josefina Zaragozá, el regidor de Cultura i memòria històrica Valentín Mateos, la regidora d'Igualtat Raquel Sánchez, la regidora de Benestar Social Trini Martínez, el regidor de promoció econòmica Josep Melero i els regidors del Partit Popular, Serafín Simeón, Visi Carrión i Carolina Manzano.

L'endemà dissabte, al matí, va tindre lloc també al centre cultural Carmen Valero la Jornada empresarial sobre els beneficis de l'ocupació de les persones amb discapacitat intel·lectual Win Win organitzada pel Centre Ocupacional Tola, i Plena Inclusión on es va parlar sobre els beneficis que té per a les empreses la contractació de persones amb discapacitat intel·lectual on van intervenir Antonio Raya, Director General de Diversitat Funcional de la Generalitat Valenciana, Mario Puerto, President de Plena inclusión, l'Alcalde de Silla Vicente Zaragozá, la regidora de Benestar Social, Trini Martinez, el regidor de promoció econòmica Josep Melero i la regidora d'Igualtat Raquel Sánchez.

A la vesprada, a l'avinguda de Gandia, com és tradició des de fa uns anys, va tindre lloc la marxa a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer #Runcancer. Una marxa la qual, malgrat el mal temps i la pluja, va fer gaudir a totes i tots els assistents i on es van recaptar un total de 2670 € que és destinaran íntegrament a la lluita mitjançant la investigació d'aquesta malaltia.

En acabar la marxa, Encarna González, presidenta de la junta local contra el Càncer de Silla, va agrair a totes i a tots la col·laboració, en especial a l'Ajuntament de Silla, a la Regidoria d'Esports, al Club d'Atletisme Silla, a AESI, i als comerços col·laboradorspels obsequis d'avituallament que van oferir a tots els participants.

Enguany, la personalitat destacada de la RunCàncer fou, l'entrenador del Club Atletisme Silla, Juan de Dios Cobo Medina, per la seua llavor social portada a terme des del club, on a través dels seus entrenaments, ha transmés importants valors als joves atletes com el sacrifici, la passió per l'esport, els hàbits de vida saludables o la igualtat.

Per últim, i per rematar el cap de setmana, la Casa d'Andalusia de Silla ve celebrar la masterclass FitFlamc, a benefici de l'Associació Teayudamos, una jornada molt participativa i animada que va comptar amb el suport de la regidora d'adolescència infància i joventut de l'Ajuntament de Silla, Raquel Sánchez.
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167