Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Silla posa en marxa una nova Oficina d'Informació al Major
L'Ajuntament de Silla posa en marxa una nova Oficina d'Informació al Major
29/10/2018
L'Ajuntament de Silla posa en marxa una nova Oficina d'Informació al Major
La presentació del nou servei ha tingut lloc durant el tradicional berenar dels majors, on han acudit més de 700 persones.
oficina del major 02
Ahir durant el tradicional berenar que celebra l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Silla. va tindre lloc la presentació de la nova Oficina d'Informació al Major que l'Ajuntament ha posat en marxa a l'edifici de la Font de la Bàscula.

L'objectiu d'aquest servei és informar i orientar als majors del nostre municipi sobre els recursos, serveis i prestacions que disposen, tant en els serveis municipals com dels quals depenen d'altres administracions i entitats.
Així mateix, també es podran informar dels programes existents en el municipi dirigits especialment a ells o rebre assessorament sobre determinats tràmits a realitzar, com per exemple, demanar la targeta del major, sol·licitar estades en balnearis o inscriure's en el programa d'exercici físic regular.

Aquest nou servei, que serà gestionat per una tècnica de l'Ajuntament, s'oferirà de 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres, i els dijous també a la vesprada, concretament de 16.00 a 18.30 hores els veïns que ho desitgen, seran atesos amb cita prèvia que podran sol·licitar de forma presencial o telefònicament.

La regidora de benestar social de l'Ajuntament de Silla, Trini Martínez, ha afirmat que "des d'aquest Ajuntament hem posat en marxa aquest nou servei municipal per estar més prop dels nostres veïns, i especialment dels nostres majors, perquè coneguen de primera mà les oportunitats i recursos tenim al nostre poble, i que els poden servir de molta ajuda".

Per altra banda, Vicente Zaragozá ha valorat molt positivament aquesta nova apertura, i ha volgut destacar que «promoure el desenvolupament de recursos d'informació, assessorament i coneixement de les persones majors, contribueix a millorar la seua qualitat de vida i les seues famílies»

Els interessats a obtenir més informació sobre el nou servei al mateix centre on està situada l'oficina, en el carrer de Sant Josep, 56 o a través del telèfon 96 121 22 22
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167