Notícies
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres prèvies a la construcció del Skate Park
Comencen les obres prèvies a la construcció del Skate Park
26/10/2018
Comencen les obres prèvies a la construcció del Skate Park
El nou skate park que es construirà al poliesportiu ja està licitat i en breu començaran les obres.
arbres_02
arbres_03
El Skate Park que es construirà al Poliesportiu comença a ser una realitat. Aquest nou equipament esportiu que ja està licitat, començarà a construir-se en breu, per aquest motiu s'ha procedit a l'extracció dels arbres de la zona afectada i la seua replantació.

De moment, els vuit arbres que s'han extret de la zona, han estat replantats a l'entrada del poble per l'avinguda de Picassent, d'aquesta forma, es dóna una nova empenta al pla de millora de totes les entrades del municipi que esta portant a terme l'Ajuntament de Silla. L'alcalde de Silla Vicente Zaragozá i el regidor d'Obres Estratègiques, Parcs i Jardins, Josep Melero, han visitat aquest divendres la zona on s'ha actuat així com el poliesportiu, on s'ubicara el skate park.

Josep Melero afirma que "aquesta intervenció és la continuïtat del pla que estem executant en el municipi des de fa diversos mesos millorant amb jardineria les entrades del nostre poble".

Per altra banda, Vicente Zaragozá assegura que "dignificar les entrades al nostre poble, és una prioritat, ja que aquestes són, la nostra targeta de visita".
Ministerio de Industria, Energía y Turismo Plan Avanza 2 Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo.
Referencia : TSI-050100-2009-0167